21 Kasım 2012 Çarşamba

Yenibosna'da Tecavüzlü Cinayet


Yenibosna'da meydana gelen olayda cani önce dövdü ve tecavüz etti, sonra da boğarak öldürdü. Cumhuriyet Savcılığında verdiği ifadede işsiz olduğunu belirten zanlı Cem Karaçay, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiye yargılanıyor. 

Üniversite öğrencisi Fatma Nur Çelik'i vahşice öldüren kişinin sinsi planı savcılık soruşturmasında ortaya çıktı. Katil zanlısının genç kızı 3 yıl adım adım izlediği anlaşıldı.
Haliç Üniversitesi ikinci sınıf öğrencisi Fatma Nur Çelik 13 Ekim'de, yarı çıplak halde elleri ve ayakları bağlanmış olarak ölü bulundu. Kamera kayıtlarını izleyen polis, katil zanlısının Cem Karaçay olduğunu belirledi. 


Karaçay, polisteki ifadesinde bekar olduğunu ve afiş asma işi ile geçindiğini söyledi. Ancak cinayetin nedeniyle ilgili kördüğüm Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturmada çözüldü. İddialara göre olay şöyle gelişti:

Tecavüzcü, Kendisini Bekleyenleri Görünce Oradan Uzaklaştı

Fatma Nur Çelik ve Cem Karaçay 3 yıl önce Karaçay'ın yanlış numarayı aramasıyla tanıştı. O sırada asker olan Karaçay İstanbul'a döndüğünde Fatma Nur Çelik'i aramayı sürdürdü. Fatma Nur Çelik İstanbul'a okumak için geldiğini söyledi. Cem Karaçay buluşmayı teklif etti. Buluşma yerine gittiğinde bir sürü erkekle bekleyen bir kadın gördü. 

Cep telefonunu çaldırınca bu kişinin Fatma Nur Çelik olduğunu anladı. Hemen oradan uzaklaştı. Bir süre Fatma Nur Çelik'i aramadı. Genç kız Yenibosna'ya taşındıktan sonra okuluna metrobüsle gidip gelmeye başladı. Cem Karaçay cinayetten yaklaşık bir hafta önce Fatma Nur Çelik'i Yenibosna Metrobüs İstasyonu'nda gördü. Takip ederek oturduğu apartmanı öğrendi. Genç kıza yakın olmak için de evinin yakınında işe girdi. 

Tecavüzü Planladı

Fatma Nur Çelik'in oturduğu daireyi de öğrenen zanlı, internetten bir arıza formu oluşturdu ve genç kızın evine gitti. Kısa bir süre evde kaldıktan sonra ayrıldı. Sık sık internette arıza olduğunu öne sürerek eve gidip gelen Karaçay, olay günü Fatma Nur Çelik'in evde yalnız olduğunu gördü. O gün gerçek kimliğini de kıza açıklayan Karaçay, tepkiyle karşılaşınca genç kıza vurdu. Daha sonra da elleri, ayaklarını ve ağzını koli bandıyla sardı. Fatma Nur Çelik'e yarı baygın halde tecavüz etti. 

Genç kızı boğarak öldüren zanlı olay yerinden uzaklaştı. Soruşturmayı yürüten Bakırköy Cumhuriyet Savcısı Salih İlkin Dolunay, Cem Karaçay'ın tasarlayarak canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürmek suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasını istedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...