8 Aralık 2012 Cumartesi

Yenibosna Eviza Konakları


Yenibosna satılık daire. İstanbul'un en merkezi noktalarından Yenibosna'da yükselen Eviza Konakları hemen teslim avantajıyla satışta. 2+1 daireler 420 bin liradan başlıyor.

İstanbul'un en merkezi noktalarından Yenibosna'da toplam 15.500 m²'lik alan üzerine kurulu 10 bloktan oluşan Eviza Konakları, binaların birbirine olan ideal uzaklığı ve nefes alabileceğiniz ferahlıkta tasarlanmış daireleriyle benzer projelere göre farkını ortaya koyuyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 7 farklı tipte daire seçeneği bulunan Eviza Konakları, 115 m² ile 217 m² arasında değişen daire büyüklükleriyle, tüm sakinlerine konak konforunu fazlasıyla yaşatıyor. Satılık daire yenibosna

Eviza Konakları, sunduğu spor olanaklarıyla sizleri sağlıklı bir yasama yönlendiriyor ve hayatın tüm stresini sizden uzak tutuyor.


Eviza Konakları, trafik veya güvenlik kaygısı olmayan koşu parkurları, her mevsim rahatlıkla kullanabileceğiniz kapalı yüzme havuzu, basketbol, voleybol, tenis gibi zindelik veren sporlarla vakit geçirebileceğiniz kapalı spor kompleksiyle zaman ve maliyet külfetini tamamen ortadan kaldırıyor ve konak yaşamınızı tüm aile bireyleri için bir spor cennetine dönüştürüyor.

24 saat güvenlik kameralarıyla izlenen yemyeşil bahçenize çocuklarınızı rahatlıkla bırakabilir, gönüllerince oynamalarını sağlayabilirsiniz. Açık ve kapalı oyun alanlarında arkadaşlarıyla eğlenmelerini keyifle izleyebilir, hak ettikleri şekilde hayattan zevk alarak büyümelerine yardımcı olabilirsiniz.

Gelin Eviza Konakları'na, çocuklarımız için tasarlanan bu eğlenceli ve güvenli dünyanın keyfini birlikte çıkaralım…

Eviza Konakları'nda fiyatlar 420 bin liradan başlıyor, konutlar hemen teslim ediliyor.

Eviza Konakları'nda;

2+1 daireler 420 bin liradan,

3+1 daireler 490 bin liradan,

4+1 daireler ise 820 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta.

Eviza Evleri; Atatürk Havalimanı'na 5 kilometre,  E-5 Otoyolu'na 3 kilometre, Basın Ekspres Yolu'na 3 kilometre, Starcity AVM'ye 2 kilometre, sahil yoluna 6 kilometre mesafede yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...