22 Aralık 2014 Pazartesi

Arınç: CHP ve MHP'de heves de yok gayret de



Zonguldak ’ın Devrek ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı kongresine katılan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, “CHP ve MHP ’nin iktidar olma arzusu ve hevesi de yok.” dedi.


Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, AK Parti Devrek İlçe Başkanlığı kongresi için Zonguldak ’ın Devrek ilçesine geldi. Programa, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, ilçe ve belde belediye başkanları ve partililer de katıldı.


Büyük bir katılımla sağlanan kongrede konuşan Başbakan Yardımcısı ve Hükumet Sözcüsü Bülent Arınç, yaklaşan genel seçimler için konuştu. CHP ve MHP ’nin iktidar olma arzusu dahi olmadığını söyleyen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, “CHP ’nin, MHP ’nin iktidar olma arzusu da yok, ümidi de yok, hevesi de yok. Geri kalanları müsaade ederseniz saymayayım. Saadet Partili arkadaşlarım olabilir. Camiden çıkarken kendilerini tanıttılar. Saadet herhalde yüzde 1 ’den yüzde 2 ’ye çıkabilir. Ama ne temin edecek. Ne getirecek, bir milletvekili çıkaramayacak. BBP ’nin yüzde 1 ’e yakın oyu var. Diyelim ki yüzde 2 oldu. Adı sanı duyulmamış partiler var. 14 partiyi bir araya getirip ‘ekmek için Ekmeleddin ’ dediler netice ne oldu. Ekmeği aldık başımızın üstüne koyup öptük. Ama Ekmeleddin ’e ’dur be kardeşim ’ dedik. ’Senin desteğin kim ’ dedik, ‘Ibıdık, zıbıdık partiler” diye eleştirdi.



Arınç: CHP ve MHP'de heves de yok gayret deak parti, başbakan yardımcısı, Bülent Arınç, chp, İç Politika Haberleri, mhp, ZONGULDAK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...