17 Haziran 2013 Pazartesi

Memati İş Başında

Taksim'deki Gezi Parkı'na düzenlenen polis müdahalesinin ardından çok sayıda eylemci yaralandı. Yaralanan eylemcilere sağlık çalışanları, vatandaşlar ve ünlü isimler yardım etti.

Dün akşam Gezi Parkı eylemlerine katılanlar arasında Gürkan Uygun'da vardı. Kurtlar Vadisi dizisinin karakter oyuncusu Memati iş başındaydı.

Polis müdahalesinin ardından yaralılar için gelen ambulanslara yardım eden Uygun, ambulansı iterken objektiflere yansıdı.

Daha önce de Gezi Parkı'nda bulunan eylemcilere erzak taşırken fotoğrafları basına yansıyan Uygun'un bu fotoğrafları çok konuşuldu.

ÜNLÜ OYUNCU GAZ FİŞEĞİYLE YARALANDI


Bu arada "Yabancı Damat" ve "Evlerden Biri" dizilerinden tanınan ünlü oyuncu Özgür Çevik, Gezi Parkı'na yapılan polis müdahalesi sonrasında Harbiye'de biber gazı kapsülüyle bacağından yaralandı.

Hastanede dört dikiş atılan ünlü oyuncu, Twitter'dan attığı mesajda iyi olduğunu söyledi.

POLİSLERİ İKNA ETMEYE ÇALIŞTI

Öte yandan dün gece Avrupa yakasından Taksim Meydanı'na yürümek isteyen binlerce kişi arasında ünlü oyuncu İlker Ayrık da vardı.

Yürüyerek Avrupa'dan Avrupa yakasına geçmek isteyen Ayrık ve yanındaki vatandaşlar, Boğaz Köprüsü'nün geçişe açılması için polisleri ikna etmeye çalıştı.

Polis vatandaşlara daha sonra biber gazı ile müdahale etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...