6 Temmuz 2013 Cumartesi

Sinema: Cesur Balık 2

Bahçelievler Belediyesi'nin çocuklar için düzenlediği yaz tatili günlerinde ücretsiz olarak gidebilecekleri ve izleyebilecekleri Cesur Balık 2 Çocuk Filmini 17 Ağustos ila 22 Ağustos tarihleri arasında Nurettin Topçu Kültür Merkezinde izleyebilirsiniz. 

Nurettin Topçu Kültür Merkezi
2009 yılında hizmete giren 500 kişi kapasiteli Salonumuzda panel, konferans, sempozyum, tiyatro, konser, sergi, seminer gibi etkinlikler düzenlenmektedir.
 Adres    : Siyavuşpaşa Mah. Barbaros Cd. No: 9
Telefon : 0 212 484 38 21




Cesur Balık 2
Yönetmen: Mark A.Z Dippe 
Tür: Animasyon, Aile, Müzikal / Süre: 88 dakika

Zorba köpekbalığı Troy, Cordelia' yı kaçırınca bu zorlu görev için Pi ve junior onu kurtarmak amacıyla bütün arkadaşlarını bir araya getirirler. Troy geldiğinde Pi ve Cordeliadaha yeni junior' ın beveynleri olmuşlardır. Pi herkesi savaşmak için eğitirken, Ronny adında yeni birisi çıkagelir ve kendi yöntemiyle köpekbalıklarından kurtulabileceklerini söyler. Fakar aslında Ronny Troy tarafından onlara casusluk edip evlerini korumalarını önlemek için gönderilmiştir...
Denizin altındaki tropikal cennet olan mercan kayalarında geçen hikayenin yönetmenliğini Mark A. Z. Dippe üstleniyor. Keyifli animasyonun Türkçe dublaj kadrosunda ise Mazlum Kiper, Altuğ Yücel, Emin Yaraç, Sercan Gidişoğlu ve Erdem Çalışkan isimleri yer alıyor.


17 Ağustos Cumartesi / Saat: 14.00 
18 Ağustos Pazar / Saat: 12.00
18 Ağustos Pazar / Saat: 14.00 
20 Ağustos Salı / Saat: 14.00 
22 Ağustos Perşembe / Saat: 14.00 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...