30 Kasım 2014 Pazar

Giresunspor'da keyifler yerinde


PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’un kulüp başkanı  Mustafa Bozbağ, ligdeki kötü gidişata nihayet ‘dur’ dediklerini belirterek,  “Bugün daha akıcı, daha hırslı ve daha kazanmaya arzulayan bir Giresunspor var”  dedi.
 
Bozbağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kötü başladıkları ligde son  haftalarda çıkış yakaladıklarını söyledi.
 
Son 4 karşılaşmada bir galibiyet ve 3 beraberlik aldıklarını anımsatan  Bozbağ, Adanaspor’u deplasmanda yendiklerini, Boluspor, Kayserispor ve  Antalyaspor gibi güçlü takımlarla berabere kaldıklarını belirtti.
 
Şansız maçlar ve puanlar kaybettiklerine işaret eden Bozbağ, “Son  haftalarda kötü gidişata nihayet ‘dur’ dedik. Bugün daha akıcı, daha hırslı ve  daha kazanmayı arzulayan bir Giresunspor var. İlerleyen haftalarda daha başarılı  sonuçlara imza atacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.
 
Ziraat Türkiye Kupası Grup 1. maçında 2 Aralık Salı günü Torku  Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacaklarını ifade eden Bozbağ, kupa maçlarına  önem vermediklerini kaydetti.
 
Kupa karşılaşmalarında genellikle forma giyme imkanı bulamayan  futbolculara şans vereceklerini dile getiren Bozbağ, “Bizim için lig daha önemli  ancak kupada gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz” dedi. Gelecek hafta içerisinde futbolculara 1 milyon liranın üzerinde ödeme  yapmak zorunda olduklarını vurgulayan Bozbağ, şunları kaydetti. “Bu konuda ciddi mali sorun yaşıyoruz. Sorunu aşmak hiç kolay değil.  Giresun Valisi, belediye başkanı ve milletvekilleri ile görüşeceğiz. Çünkü meblağ  büyük ve öyle kolay bulunacak, ödenecek paralar değil. Dayanabileceğimiz bir  sınır var. Bu sınırı çoktan aştık. Artık önümüzdeki gelişmelere bakacağız.” 
 , Giresunspor’da keyifler yerinde www.yenibosna.web.tr farkıyla sizlerle.



Giresunspor'da keyifler yerindeGiresunspor'da keyifler yerinde, spor, www.yenibosna.web.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...