5 Mayıs 2014 Pazartesi

Bilecik derbisinde futboldan başka her şey vardı


Bilecik’te Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselme maçında yaşanan olaylar karşılaşmaya damgasını vurdu.

Bugün saat 14.00’da Edebali Stadı’nda oynanan Bilecik Edebalispor ile Bozüyük Vitraspor arasında oynana BAL ligi yükselme maçını Bozüyük Vitraspor 2-0 kazandı. Maç öncesi, devre arası ve maç sonu yaşanan olaylar ile maçta futboldan başka her şey vardı.

Maça devre arası ve sonu yaşanan olaylar damga vurgu. Maçın genelinde Vitraspor daha dengeli oynarken, maçın 15. dakikasında Önder Gören attığı gol ile devreyi 1-0 önde kapattılar. Devre arası soyunma odasının önünde Edebalispor takım kaptanı Harun Dilek ile Vitrasporlı İsmail Büyüksolak arasında yaşanan arbede sonucu her iki takım futbolcuları birbirine girdi. Bu arada Edebalispor Başkanı Ahmet Subaşı ile Vitrasporlu futbolcu Semih Sağlam arasında sözlü sataşma meydana geldi. Emniyet güçlerinin araya girmesi sonucu olaylar yatıştı. 2. yarıya iyi başlayan Edebalispor Harun Dilek’in kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda Vitraspor kalecisi Yasin Apaydın, Harun Dilek’i düşürmesi sonucu hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Altıner Yürümez, topu kalecinin kurtarması sonucu bu vuruştan yaralanamadı. Maçın 65. dakikasında Şemsettin Yağcı’nın ayağından bulduğu gol ile maçı 2-0 kazanarak Vitraspor, BAL ligine yükseldi.



Maç sonu Edebalispor Başkanı Ahmet Subaşı futbolcuların yanına gitmek istedi. Emniyet güçleri başkanı soyunma odasının bulunduğu kapıdan içeri almayınca olaylar yaşandı. Yaşanan olaylar sonucu emniyet güçleri ile taraftarlar arasında arbede yaşandı. 20 dakika süren olaylar sonrası taraflar sakinleşirken, olaylarda gözaltı yaşanmadı.



CEM KN TOKA – İBRAHİM SÜNETÇİ



Bilecik derbisinde futboldan başka her şey vardı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...