5 Mayıs 2014 Pazartesi

Bursaspor şampiyon olan takımlara diş geçiremedi


Yeşil beyazlılar, Spor Toto Süper Lig’de bu sezon beklenenin çok uzağında kalarak, şampiyonluk sevinci yaşamış 4 takımı mağlup edemedi. Dün sahasında Trabzonspor’la 2-2 berabere kalan timsah, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’a karşıda galip gelemedi. Şampiyon olmuş 4 takımla bu sezon 8 kez karşı karşıya gelen yeşil beyazlılar, 3 beraberlik, 5 mağlubiyet aldı.



KALESİNDE 21 GOL GÖRDÜ

İlk olarak Bursa’da Galatasaray ile karşılaşan yeşil beyazlılar, sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Daha sonra sahasında Beşiktaş’a 3-0, Fenerbahçe’ye 3-2 yenilen Bursaspor, deplasmanda Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı. Ligin ikinci yarısında da yeşil beyazlılar için bu durum değişmedi. İlk olarak deplasmanda Galatasaray’a 6-0 yenilen yeşil beyazlılar, Beşiktaş’a 1-0, Fenerbahçe’ye ise 3-0 mağlup oldu. Timsah, dün son olarak sahasında Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı.



BEKİR’DEN İLK GOL

Öte yandan yeşil beyazlıların devre arasında renklerine kattığı Bekir Yılmaz, Trabzonspor maçında attığı golle Bursaspor, forması ile ligde ilk kez gol sevinci yaşadı. Başarılı orta saha oyuncusu daha önce Galatasaray ile deplasmanda oynanan ve 2-2 sona eren karşılaşmada ağları havalandırmıştı.



Bursaspor şampiyon olan takımlara diş geçiremedi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...