6 Ağustos 2014 Çarşamba

Trabzonspor Cardozo'yu borsaya bildirdi

Trabzonspor Cardozo'yu borsaya bildirdi Trabzonspor Cardozo’yu borsaya bildirdi


Trabzonspor, Portekiz’in Benfica Kulübü’nün golcü oyuncusu Oscar Cardozo ile anlaştığını borsaya bildirdi.


Bordo-mavili kulüp, 3 yıllık anlaşmaya vardığı golcü oyuncuya yılda 2,5 milyon avro olmak üzere toplam 7,5 milyon avro garanti ücret ödeyecek. Maç başına oyuncuya 12 bin avro verilecek.


Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ’den, Borsa İstanbul’a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda yer alan açıklamada, ‘SL Benfica kulübünden transfer edilen Oscar Rene Cardozo Marin ile 3 futbol sezonu için anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya, her bir futbol sezonu için 2,5 milyon avro garanti ücret ve 12 bin avro maç başı ücreti ödenecek’ ifadesine yer verildi.


Bordo-maviler, Benfica Kulübü’ne de oyuncunun bonservisi için 5 milyon avro ödeneceğini borsaya bildirmişti. Böylelikle Trabzonspor, transferde toplam 12,5 milyon avro ödemede bulunacak.


Constant’ın Türkiye’ye gelişi bildirildi


Öte yandan, Bordo Mavililer, bonservis bedeli konusunda anlaşmaya vardığı Milan’ın orta alan oyuncusu Kevin Constant’ın yarın Türkiye’ye geleceğini bildirdi.


Trabzonspor internet sitesinden yayımlanan açıklamada, Constant’ın yarın 10.30’da İstanbul Atatürk Havalimanı’nda olacağı, 12.00’de Acıbadem Fulya Hastanesinde sağlık kontrolünden geçeceği belirtildi. Futbolcunun 22.40′da uçakla İstanbul’dan Trabzon’a geleceği belirtildi.


Bu arada, kulüp sitesinin açılış sayfasında Paraguaylı golcü Oscar Cardozo’nun Fenerbahçe karşısında attığı golün sevinç fotoğrafıyla ‘Cardozo Trabzonspor’da’ ifadesine yer verilerek, futbolcunun transferi duyuruldu.



Trabzonspor Cardozo'yu borsaya bildirdi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...